ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΟΜΙΛΙΑ»?

Εδώ συγκεντρωνόμαστε όσοι μαθαίνουμε ή μάθαμε παλιότερα μία ξένη γλώσσα (αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά ή ιταλικά). Σκοπός μας είναι να φύγουμε από το θρανίο και να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας στην πράξη. Σε μια μικρή ομάδα ομιλητών μέχρι 6 άτομα αποκτούμε το θάρρος να συμμετέχουμε σε συζητήσεις. Συζητάμε πάνω σε θέματα που μας ενδιαφέρουν σε οργανωμένες και συντονισμένες συζητήσεις από έμπειρους ομιλητές. Σε μια ατμόσφαιρα χαλαρή και φιλική με καφέ ή αναψυκτικό. Εδώ κάνουμε καινούργιες γνωριμίες και μιλάμε την ξένη γλώσσα σε κοινωνικό πλαίσιο.

Στο «ΟΜΙΛΙΑ» συμμετέχουν όλοι. Η ιδιαίτερα μικρή ομάδα μέχρι 6 ατόμων δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν είτε ως ακροατές αναπτύσσοντας έτσι την ακουστική πρόσληψη της γλώσσας είτε ως ομιλητές αναπτύσσοντας γλωσσικές δεξιότητες.
Στο «ΟΜΙΛΙΑ» μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον χωρίς «μάθημα».  Σε φιλικό κλίμα δεν έχουμε ενδοιασμούς και δεν φοβόμαστε τα λάθη. Δεν κάνουμε «μάθημα» ούτε δίνουμε βαθμούς.
Στο «ΟΜΙΛΙΑ» πρωταγωνιστεί η Ομιλία. Έμπειροι εισηγητές που δεν είναι υποχρεωτικά καθηγητές προετοιμάζουν μία «ΟΜΙΛΙΑ» με συγκεκριμένο θέμα και εργαλεία (βίντεο, ακουστικά, κείμενα, παιχνίδια). Συντονίζουν και παροτρύνουν με κύριο σκοπό την παραγωγή γλώσσας και ανάπτυξη γλωσσικών δεξιοτήτων.
Στο «ΟΜΙΛΙΑ» είμαστε ανοιχτοί. Θέλεις να οργανώσεις τη δική σου «ΟΜΙΛΙΑ»; Θέλεις να έρθεις με τη δική σου παρέα; Χρειάζεσαι «ΟΜΙΛΙΑ» με συγκεκριμένη θεματική ενότητα; Ή ακόμη και σε μία άλλη ξένη γλώσσα που μαθαίνεις; Έλα να το συζητήσουμε. Οργανώνουμε και αναλαμβάνουμε και τη δική σου «ΟΜΙΛΙΑ».

Revolution Slider Error: Slider with alias slider2 not found.
Maybe you mean: 'glosses' or 'musiktheorie' or 'film' or 'online' or 'Deutsch-September' or 'english'