ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ με επίπεδο γλωσσομάθειας C1-C2 συναντιόμαστε και κρατάμε την ξένη γλώσσα ζωντανή: Αγγλικά-Γερμανικά-Γαλλικά-Ιταλικά! Δεν περιοριζόμαστε μόνο σε συζητήσεις αλλά αναλαμβάνουμε και project.  Δες εδώ το πρόγραμμα:

ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ακόμη και στους ομιλητές με υψηλό επίπεδο γλωσσομάθειας  προκαλεί δυσκολίες η ιδιαίτερη γλώσσα της επικαιρότητας (εφημερίδα, δελτίο ειδήσεων). Εμείς ασχολούμαστε με την επικαιρότητα και προσπαθούμε να μεταφράσουμε ελληνική επικαιρότητα στην ξένη γλώσσα.

ΑΝΕΛΑΒΕ ΡΟΛΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

Εδώ προετοιμάζουμε και αναλαμβάνουμε μαζί ακόμη και θέματα με τα οποία ίσως δεν ασχολήθηκες ποτέ στην ξένη γλώσσα (περιβάλλον, πολιτική, επιστήμες κ.α.). Επίσης μπορείς να γίνεις εσύ ο εισηγητής και να διευθύνεις μία συζήτηση.

ΜΙΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ήθελες πάντα να μιλήσεις στη γλώσσα του γιατρού ή των οικονομικών; Ή ακόμη και στη νομική γλώσσα; Μαζί τολμούμε να ερευνήσουμε την επαγγελματική ξένη γλώσσα. Ακούς και μαθαίνεις να μιλάς την ειδική επαγγελματική γλώσσα.

PROJECT – PROJEKT – PROJET – PROGETTO

Ο τομέας της τέχνης (Φιλμ, λογοτεχνία, εικαστικά) είναι πλούσιος όχι μόνο για τις ιδέες του αλλά και στο λεξιλόγιο του. Ασχολούμαστε με κλασσική ή μοντέρνα λογοτεχνία. Διαβάζουμε, περιγράφουμε και σχολιάζουμε λογοτεχνία, φιλμ και εικαστική τέχνη.

Πάρε μέρος στην ΟΜΑΔΑ C. Σε 15 ώρες ΟΜΙΛΙΑΣ (10 * 90 λεπτά) είναι σημαντικό όχι μόνο να μιλάς και να ακούς την ξένη γλώσσα.  Μέσα σε μικρή ομάδα συζητάς και παίρνεις μέρος σε απαιτητικές συζητήσεις.  Πέρα από την καθημερινότητα ακούς και μαθαίνεις να χειρίζεσαι λεξιλόγιο της επαγγελματικής γλώσσας και της γλώσσας της τέχνης. Γνώρισε καινούργιο κόσμο και διασκέδασε με τη μάθηση. Τιμή: 15 € η ώρα.

Δήλωσε ενδιαφέρον εδώ.

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΟΜΙΛΙΩΝ