ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ με επίπεδο γλωσσομάθειας Β1/Β2 μπορούν εδώ να αποκτήσουν σιγουριά στη χρήση της ξένης γλώσσας: Αγγλικά-Γερμανικά-Γαλλικά-Ιταλικά! Δες εδώ το πρόγραμμα:

ΣΥΣΤΗΝΟΜΑΣΤΕ

Μαθαίνουμε να συστηνόμαστε και να μιλάμε για τον εαυτό μας σε ανεβασμένο γλωσσικό επίπεδο. Με role-play προετοιμάζουμε και διεξάγουμε διασκεδαστικές ή σοβαρές συνεντεύξεις. Ιδανικό για προφορική παρουσίαση σε εξεταστικές ή για επαγγελματική συνέντευξη.

 

ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Προετοιμάζουμε σε ομαδική εργασία το λεξιλόγιο γύρω από γενικά και επίκαιρα θέματα
(περιβάλλον, σπουδές, αξιοθέατα, …) και τα παρουσιάζουμε στους άλλους. Συζητούμε με τους άλλους και κάνουμε ερωτήσεις. Σχολιάζουμε και βελτιώνουμε.

ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα της ομάδας δίνουμε βάρος στην επαγγελματική γλώσσα. Π.χ. στους τομείς υγείας, εστίασης και τουρισμού, μεταφορών κ.α. Κάνουμε συζητήσεις με το «ειδικό» λεξιλόγιο της επαγγελματικής γλώσσας.

MULTIMEDIA

Περιγράφουμε εικόνες, παρακολουθούμε και συζητούμε μικρού μήκους φιλμ ανάλογα με τα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Βελτιώνουμε την ακουστική πρόσληψη της ξένης γλώσσας. Ηχογραφούμε και βιντεοσκοπούμε τον εαυτό μας και βελτιώνουμε την προφορά μας.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑ

Μεταφράζουμε κείμενα από περιοδικά, επικαιρότητα ή και λογοτεχνίας στα ελληνικά και αντίστροφα. Διευρύνουμε το λεξιλόγιο μας και βλέπουμε τις ιδιαιτερότητες της ξένης γλώσσας σε σχέση με την ελληνική. Παίζουμε ρόλους διερμηνείας.

Πάρε μέρος στην ΟΜΑΔΑ B. Σε 15 ώρες ΟΜΙΛΙΑΣ (10 * 90 λεπτά) θα βιώσεις έναν καινούργιο τρόπο μάθησης χωρίς μάθημα! Μέσα σε μικρή ομάδα μαθαίνεις τη γλώσσα που σε ενδιαφέρει βιωματικά – μέσα από την πράξη. Μέσα από καθημερινές αλλά και επαγγελματικές καταστάσεις μαθαίνεις να χειρίζεσαι την ξένη γλώσσα. Γνώρισε καινούργιο κόσμο και διασκέδασε με τη μάθηση. Τιμή: 10 € η ώρα.

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΟΜΙΛΙΩΝ


Δήλωσε ενδιαφέρον εδώ.